Steeds meer bedrijven bieden op regelmatige basis hun werknemers stoelmassage aan. Stoelmassage heeft voordelen voor zówel de werknemer áls voor de werkgever: de werknemer voelt zich gewaardeerd, wat weer van invloed is op het ziekteverzuim en voor de werkgever is de stoelmassage ook nog fiscaal aftrekbaar.


In 20 minuten worden hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen over de kleding heen behandeld.


De weldadige en doelgerichte stoelmassage dient ter verbetering van de algehele lichamelijke- en mentale conditie. Stoelmassage signaleert en voorkomt en verlicht rsi/cans, rugaandoeningen door een verkeerde zithouding en aan stress gerelateerde klachten.


De stoelmassage bevordert de doorbloeding van het lichaam en stimuleert de aanmaak van stoffen in de hersenen die het concentratievermogen van de werknemer verbetert. Na afloop van de massage voelt de werknemer zich als herboren.


Stoelmassage op Locatie heeft een online reserveringssysteem. De werknemer logt in en kan op de afgesproken dagen en tijden bij de masseur een stoelmassage inplannen, verzetten of annuleren.


De Stoelmassage op Locatie masseurs wonen en werken in heel Nederland. Zij hebben ruime werkervaring en een heel gevarieerde achtergrond van o.a. shiatsu, triggerpoint, sportmassage, klassieke massage en oosterse massagetechnieken.

Stoelmassage op het werk

Een gezonde secundaire arbeidsvoorwaarde

www.stoelmassage-op-locatie.nl |  070-7370261 of 06-53508833 | info@stoelmassage-op-locatie.nl | Copyright 2019© Stoelmassage op Locatie