Stoelmassage op locatie overal in Nederland

Bedrijfmassage

MASSAGE IN UW BEDRIJF


Met soepele precisie de juiste spier raken. Een heerlijke ontspannende ervaring. De massage wordt per persoon aangepast en de spierknedingen zijn gericht op de werkgerelateerde spieren: nek, schouders, rug, armen en handen. Aanraking wordt omgezet in nieuwe energie en creatieve inspiratie. Een volmaakte samenwerking in een moment waarin niets hoeft.

Wilt u wekelijks, tweewekelijks of éénmaal per maand stoelmassage op het werk of massages tijdens uw event inplannen? Informeer naar de mogelijkheden en de speciale tarieven. Bedrijfsmassages zijn fiscaal aantrekkelijk en hebben binnen de WKR ook in 2021 de extra gunstige regeling van Arbo voorzieningen op de werkplek.


Het enige wat u hoeft te doen is een vrije werkruimte van 3x3m te regelen en een gratis parkeerplaats voor de masseur. Het reserveren van een massage gaat gemakkelijk via het gratis online reserveringssysteem. Een mondelinge intake gaat vooraf aan de massage. Uitgebreide informatie kunt u vinden op www.stoelmassage-op-locatie.nl. 

stoelmassage
stoelmassage

FISCAAL VOORDEEL

De overheid stimuleert massage op het werk. De stoelmassages vallen ook in 2021 onder de ARBO voorzieningen en hebben binnen de WKR een extra gunstige regeling. De fiscus heeft stoelmassage de ‘nihilwaardering’ toegekend. Dit houdt in dat uw organisatie fiscaal voordeel geniet omdat massages voor 100% als bedrijfskosten kunnen worden opgevoerd.


Uw bedrijf kan medewerkers onbeperkt en onbelast massages aanbieden zonder dat deze ten laste komen van de vrije ruimte die voor medewerkers kan worden ingezet. Het werkkostenregeling forfait blijft op deze manier onbelast zodat voor het personeel op dit moment nog 3% (normaal 1,7%) van de totale (fiscale) loonsom volledig kan worden benut. ARBO VOORZIENING

Onder de volgende voorwaarden is stoelmassage volledig aftrekbaar en kan op grond hiervan onbelast en onbeperkt worden verstrekt aan de werknemers:
- u heeft een ARBO plan waarin stoelmassage is opgenomen
- massage vindt tijdens werktijd plaats
- werknemer betaalt geen eigen bijdrageSTOELMASSAGE EIGEN BIJDRAGE

Willen medewerkers een eigen bijdrage betalen of geheel op eigen kosten massages binnen uw bedrijf organiseren en uw organisatie stelt de tijd en de ruimte ter beschikking? Geen probleem! De hele organisatie en de financiële afhandeling van de massages regelt Stoelmassage op Locatie rechtstreeks met de medewerkers.

Deze website maakt gebruik van funtionele cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren