Stoelmassage op locatie overal in Nederland

Stoelmassage

evenementen

ORGANISEER EEN STOELMASSAGEDAG

Eventmassage - Een zen moment


Helemaal weer het vakantiegevoel beleven. Stoelmassage als compliment na een drukke periode, als surprise tijdens een personeelsfeest, ter afsluiting van een campagne of als marketingtool op een beurs. Stoelmassage tijdens evenementen, beurzen of een personeelsfeest trekt altijd de aandacht en is een aangename onderbreking van de dag.


Bewust even het verschil voelen tussen spanning en ontspanning. De aangename vorm van ontspanning met persoonlijke aandacht voor lichaam en welzijn is overal toepasbaar omdat de massage over de kleding heen wordt gegeven. De massage kan zowel indoor als outdoor worden uitgevoerd.


Wij komen naar u toe in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem, Middelburg, Haarlem, Enschede en Eindhoven. Kortom overal in Nederland. Wij helpen u graag bij de verdere invulling van uw programma.


Uitgebreide informatie over onze dienstverlening kunt u vinden op www.stoelmassage-op-locatie.nl.

 

070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

Graag tot ziens!

Maureen Kessing

Deze website maakt gebruik van funtionele cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren