Stoelmassage op locatie overal in Nederland

Stoelmassage op locatie

evenementen

ORGANISEER EEN STOELMASSAGEDAG

Eventmassage - Een zen moment


Helmaal weer het vakantiegevoel beleven. Stoelmassage als compliment na een drukke periode, als surprise tijdens een personeelsfeest, ter afsluiting van een campagne of als marketingtool op een beurs. Stoelmassage tijdens evenementen, beurzen of een personeelsfeest trekt altijd de aandacht en is een aangename onderbreking van de dag.


Bewust even het verschil voelen tussen spanning en ontspanning. De aangename vorm van ontspanning met persoonlijke aandacht voor lichaam en welzijn is overal toepasbaar omdat de massage over de kleding heen wordt gegeven. De massage kan zowel indoor als outdoor worden uitgevoerd.


De masseurs met wie ik samenwerk, wonen en werken in heel Nederland. U belt en wij komen naar u toe in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem, Middelburg, Haarlem, Enschede en Eindhoven. Kortom overal in Nederland.


Het enige wat u hoeft te doen is een vrije werkruimte van 3x3m te regelen en een gratis parkeerplaats voor de masseur. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van warding en dank over voor hun fantastische inzet en betrokkenheid. Eenaangenaam en persoonlijk cadeau! Wij helopen u graag bij de verdere invulling van uw programma.


Uitgebreide informatie over onze dienstverlening kunt u vinden op www.stoelmassage-op-locatie.nl.

 

070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

Graag tot ziens!

Maureen Kessing

Direct contact

Copyright © 2006 - 2020 Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie. All Rights Reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren